Va punem la dispozitie urmatoarele metode prin care puteti achita produsele dorite:

  • card bancar
  • transfer bancar (OP)
  • ramburs
Plata cu cardul bancar

Daca ati ales metoda de plata prin card bancar  este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Este cea mai mai facila metoda prin care se pot plati produsele de pe site Aveti posibilitatea sa salvati direct in contul dumneavoastra de client datele cardului pe care il utilizati. Selectati metoda de Plata cu Cardul, completati datele cardului dumneavoastra si afectuati plata. Tranzactia urmeaza sa fie confirmata la adresa de e-mail pe care ati furnizat-o. Cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

In cazul tranzactiei cu cardul nu vom percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactie. Garantam siguranta tranzactiilor in timpul carora s-a introdus un factor de autentificare care poate fi solicitat in procesul de autorizare al platii.

Plata prin ordin de plata

Daca metoda aleasa de plata este transfer bancar (OP), veti primi pe e-mail factura proforma in baza careia puteti achita la banca produsele pe care le-ati comandat. Dupa ce va fi vizibila tranzactia in contul nostru, coletul va fi expediat catre adresa pe care ati indicat-o in formularul de comanda.

Pentru a realiza plata prin transfer bancar veti avea nevoie de urmatoarele date:

SBS Team Equipment S.R.L.
CUI: 42987595
J26/1094/31.08.2020
Nume cont: CONT LEI SBS TEAM EQUIPMENT S.R.L.
Nume banca: Banca Transilvania
IBAN: RO44BTRLRONCRT0565187601

Dupa efectuarea ordinului de plata va rugam sa ne trimiteti dovada platii la adresa de e-mail office@sigpro.ro.

Plata ramburs – numerar la primirea comenzii

La primirea comenzii veti achita cash curierului care v-a livrat comanda. La valoarea comenzii se adauga si taxa de livrare, daca valoarea produselor comandate nu depaseste 300 lei. In cazul in care valoarea comenzii dumneavoastra depaseste suma de 300 lei, livrarea este gratuita (noi vom achita taxa de curierat).