Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

Articolele disponibile sunt livrate, de regula, in 2-5 zile lucratoare.

Livrarea este Gratuita pentru toate comenzile avand valoarea de cel putin 300 RON.

Pentru comenzile plasate cu o valoare mai mica de 300 RON se va percepe un Cost de transport de 18 RON. Costul transportului se adauga automat la comanda.

Termenul real de livrare depinde in mare masura de curier. Sigpro.ro nu isi asuma raspunderea pentru comenzile ce nu se pot livra din vina exclusiva a curierului sau a clientului. Comenzile returnate din oricare motiv se considera anulate.

Curierul, va incerca, contractual, livrare coletului de doua ori. Daca din diverse motive, coletul nu poate fi livrat de catre curier, comanda este considerata anulata, iar costul de transport, inclusiv returul este suportat de expeditor.

La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia in sistem ramburs, ci doar cu plata efectuata online, prin card bancar.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform(e) cu comanda acestuia.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Ne straduim sa nu existe astfel de probleme.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază (de exemplu: nume cumpărător, telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plată).