Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Daca doriti sa returnati unul sau mai multe produse, va rugam sa completati formularul de retur produse de mai jos.

Va rugam sa completati in intregime formularul de retur iar noi va vom raspunde in termen de 3 zile lucratoare cu instructiuni de returnare a produselor.

Produsele pe care le veti returna vor trebui sa se afle in ambalajul original sau  un ambalaj echivalent. Nu vom accepta produsele care sunt deteriorate. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Banii va vor fi rambursati in contul bancar pe care ni l-ati furnizat in formularul de retur, in termen de 14 zile calendaristice, din momentul in care coletul ajunge la noi si dupa ce integritatea acestuia este verificata. Plata se va face exclusiv prin virament bancar.

ATENTIE: Nu ne asumam deteriorarea produselor returnate in timpul transportului de retur ca urmare a ambalarii necorespunzatoare a produselor. Ne rezervam in acest caz dreptul de a refuza primirea returului.

Formular de retur

  Informatii client

  Informatii firma

  Detalii comanda

  Detalii produse returnate

  Detalii returnare contravaloare produse