Accesorii incaltaminte (10)

Bocanci de protectie (17)

Bocanci fara elemente de protectie (5)

Cizme de protectie (3)

Cizme fara elemente de protectie (8)

Incaltaminte alba (3)

Incaltaminte trekking/outdoor (19)

Pantofi de protectie (24)

Pantofi fara elemente de protectie (6)

Sandale de protectie (9)

Sandale fara elemente de protectie (1)

Slapi si papuci (4)

Incaltaminte de protectia muncii

Faceti un pas in directia potrivita cu incaltamintea de protectie de pe site-ul nostru: bocanci de protectie, bocanci fara elemente de protectie, pantofi de protectie, pantofi de lucru, cizme de protectie, cizme fara elemente de protectie, saboti de protectie, sandale de protectie, sandale fara elemente de protectie, slapi si papuci.

Incaltamintea potrivita este un element esential pentru a evita posibilele accidentari la locul de munca. Aici ne putem referi la rani care pot aparea in mers, lovituri sau accidente provocate de un utilaj. Incaltamintea noastra este comoda si ofera protectie in zonele in care angajatii stau in picioare la locul de munca.

Aveti posibilitatea de a alege atat incaltaminte de protectia muncii pentru a va proteja picioarele in caz de accidente cat si incaltaminte de lucru pentru diverse activitati. Nivelul de protectie a piciorului variaza de la un produs la altul. Va punem la dispozitie atat incaltaminte fara elemente de protectie cat si incaltaminte cu bombeu metalic, lamela antiperforatie si cu talpa antialunecare.

Solutii pentru orice domeniu de activitate

Clasele de protecție S1, S1P, S2, S3 va ofera o protecție perfecta atunci cand desfasurati activitati in domenii de activitate precum industria auto, santiere de constructii, fabrici de orice tip, industria extractiva petrol si gaze, industria alimentara, industria agricola, logistica, transporturi, persoane fizice in activitati gospodaresti.